• Pon - Pet: 9:00h - 19:00h
 • 091 143 3330

DEKARBONIZIRAJ SE

Rezerviraj termin putem našeg online obrazca.

REZERVIRAJ
PREUZIMANJE
Preuzimanje brošure (PDF)

OBLICI POSLOVNE SURADNJE

Poslovna suradnja sa tvrtkom Genijator namjenjena je za fizičke i pravne osobe u više različitih oblika. Za poslovnu suradnju potrebno je proučiti sve navedene poslovne modele i obratiti se pismom namjere na našu e-mail adresu e-mail adresu.

Posredovanje (fizičke osobe)

Posredovanje za fizičke osobe je moguće samo uz potpisivanje ugovora o posredovanju sa tvrtkom Genijator. Posredovanje uključuje uslugu dekarbonizacije pojedinačnog vozila ili flote, zakup uređaja CO2 Neutralizatora te pronalaženje strateških partnera ili investitora.

Distribucija usluge, uređaja ili prava na eksluzivitet
(pravne osobe)

Ovi oblici suradnje namjenjeni su pravnim osobama koje potpisanim ugovorom o poslovnoj suradnji, ostvaruju pravo na zastupanje interesa tvrtke Genijator, kroz posredovanje ili izravno sudjelovanje u  distribuciji usluge dekarbonizacije ili uređaja CO2 Neutralizator.

Mobilna jedinica – franšizni oblik (pravne osobe)

Franšizni oblik poslovanja za pravne osobe koji ugovorom o zakupu, i ugovorom o poslovnoj suradnji omogućuje nuđenje usluge Genijator dekarbonizacije kroz uslugu mobilne jedinice za neko područje. Mobilna jedinica jedina je na tržištu opremljena mobilnim aparatima koji su neovisni o mrežnom napajanju te ih je moguće koristiti bilo gdje na na terenu.

Genijator paket (fizičke i pravne osobe)

Investicijski paketi koje će firma Genijator po potrebi izvanrednog financiranja ponuditi na tržište. Paketi će omogućavati investiranje u tvrtku uz garantiranu minimalnu dobit. Svi paketi su samo na upit.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

 • Reference. Radimo s največim autokućama
 • Brojne nagrade za inovaciju
 • Green mark oznaka izvrsnosti
 • Godišnja nagrada Nikole Tesle u kategoriji „Proširenog Teslinog djelovanja”

UČESTALA PITANJA

 • Koliko me košta dolazak mobilne jedinice na moju adresu?

  Ništa, putni trošak na području mobilne jedinice se ne naplaćuje.

 • Što znači zakup uređaja?

  Oblik poslovne suradnje u kojoj Genijator CO2 Neutralizator dajemo na korištenje uz obavezu redovitog mjesečnog plaćanja.

 • Zaintereisar sam, što i kako dalje?

  Obratite nam se pismom namjere na našu e-mail adresu.

© Copyright 2019. Genijator j.d.o.o.